(untitled) (Intent Research Scientific Journal, 2023)
kombinatorika-bu cheklangan to’plamlarda ob’ektlarni hisoblash va joylashtirish bilan shug’ullanadigan matematikaning bir bo’limi. Ushbu maqolada kombinatorikaning ahamiyati va uning matematika sohasidagi kelajakdagi yo’nalishlari muhokama qilinadi.