(untitled) (Intent Research Scientific Journal, 2023)
Maqolada O’zbekiston Respublikasida ayollar haq-huquqlarini himoya qilish va uni jamiyat hayotida tutgan rolini oshirish masalasida fikr yuritilgan. Bundan tashqari ayollarga nisbatan diskriminatsiya, tahqirlash, zo’rlash kabi muammolar asosiy o’ringa qo’yilgan.