ШЕЪРИЯТДАГИ РАМЗЛАР ТАСНИФИ МУАММОСИ (Intent Research Scientific Journal, 2023)
Мақолада ўзбек шеъриятида қўлланилган рамзларнинг таснифи, уларнинг муаммолари ҳақида фикр билдирилган.Шу қаторда, шеърият асосида қилинган ҳар бир тадқиқотнинг ўзига хос услублари, ҳар бир тадқиқотчи ҳамда тадқиқотнинг ўз йўналишлари мавжудлиги ўрганилиши ёритиб берилган, ҳамда ўзбек шеъриятида қўлланилган рамзларнинг қўлланилиши, уларнинг мазмун моҳиятининг муаммоларини таҳлил қилган ҳолда ёритиб берилган.